maanantai 29. joulukuuta 2014

It's a beautiful day


Heipparallaa ihanaiset! <3
Ulkona tuntuu, että keli sen kun kylmenee, mutta minua ei jaksa haitata! Tänään päivä vierähti hyvin pitkälti Jyväskylässä shoppailun merkeissä ja alennusmyyntien myötä köyhtyessä, vaikka kotona huomasin että mukaan ei tällä kertaa tarttunut kuin uudet farkut H&M:ltä sekä uudet ihanaiset talvikengät.


Kengät ei ehkä ollut juuri sellaiset mitkä olisin halunnut, mutta verrattuna muihin vaihtoehtoihini, nämä saavat nyt ainakin tämän talven mennä :]


Nyt alkaa vihdoin ja viimein kaikki joulun hässäkät olla takanapäin ja voidaan siirtyä uudenvuoden juhlimiseen! Itselläni uusivuosi ei aikaisemmin ole lukeutunut mukaan juhlittavien päivien joukkoon vaan ennen oma uudenvuoden aattoni on kulunut Netflixin ja sipsipussin parissa ja suoraan sanottuna se ei ole haitannut minua. Kun tietää, että enää muutama päivä lomaa jäljellä ja kohta on palattava takaisin harmaaseen arkeen ja koulukirjojen monimutkaiseen viidakkoon niin olen ihan tyytyväisenä maannut sängynpohjalla tämän juhlapyhän läpi. Tänä vuonna joudun (saan?) kuitenkin osallistumaan muiden tapaan tähän hässäkkään, kun vietän uudenvuoden aaton poikaystäväni kanssa, juhlien samalla viimeisiä päiviä ennen kuin armeija varastaa hänet kokonaiseksi vuodeksi..


Mutta yritän kuitenkin ajatella asioita positiivisesta näkökulmasta, sillä minun pitää todella keskittyä selviämään tästä kirotusta lukiosta ja sen jälkeen ollaankin jännän äärellä, kun pitäisi päästä jonnekin opiskelemaan ja oma kämppä pitäisi hankkia oO' Hui, alkaa jo nyt jännittämään.. Varsinkin, kun kuulun siihen murskaavaan enemmistöön, jolla ei vielä tässä(kään) vaiheessa ole sitten minkään näköistä käsitystä siitä, mitä haluaa elämällään tehdä xD No mutta eiköhän tämä tästä ala pikkuhiljaa selkiytymään ja jos ei ala niin ei se maailmanloppu ole! Mennään päivä kerrallaan ja katsotaan mitä eteen tulee ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti